Keresés

Termékeink

Hasznos információk

Süngomba


A Kínai Süngomba (Hericium erinaceus) vagy más nevén Oroszlánsörény gomba a keleti gyógyászok körében már évszázadok óta megbecsült gyógygomba. A legenda szerint, akik rendszeresen fogyasztják az kínai süngombát, azok acélidegzetűek lesznek és memóriájuk szinte tökéletessé válik. A Süngomba idegrendszerre gyakorolt kifejezett hatását annak köszönheti, hogy stimulálni képes az idegsejtek növekedési faktorát, a Neuron Growth Factor-t (NGF). Az NGF pedig főszerepet játszik az idegsejtek, a központi- és perifériás idegrendszer kialakulásában, egészséges működésében, regenerációjában, ezért is hozható közvetlen összefüggésbe az NGF szint csökkenése a korai Alzheimer kórralés az elbutulással.

Milyen igazolt idegrendszeri hatásai vannak a Süngomba rendszeres fogyasztásának?

Süngomba és a daganatok?

Süngomba és a Nők?

Helicobacter és a Süngomba?2018-07-24 11:31

Miért éri meg Gyapjas tintagombát fogyasztani?


Gyapjas tintagomba (másik ismert nevén Petrencegomba, latin neve Coprinus comatus) az utóbbi években egyre felkapottabbá vált az egészséges táplálkozás követőinek körében, talán nem is véletlenül. De nézzük sorban, hogy miért is éri meg a XXI. század emberének ezt a gombát rendszeresen fogyasztani! Rengeteg hasznos anyag található a Gyapjas tintagombában, így ezen gyógygomba rendszeres fogyasztása csak egészséges lehet mindenki számára. Milyen hasznos anyagokat tartalmaz a Gyapjas tintagomba?2018-07-04 16:00

Amit a polifenolokról tudni érdemes:

Gary Williamson, a Leeds-i Egyetem munkatársa kutatásaiban átfogó adatokkal támasztotta alá, hogy a polifenolok csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek
kockázatát.

2016-05-25 17:01

Hírarchívum...

Megosztás

BOLEFIT natur Ganodermás Krém (t0501)

Nyomtatás Nyomtatás
 BOLEFIT natur Ganodermás Krém

Bruttó ár: 5 990 Ft
Nettó: 4 717 Ft
 
Hozzáadom a kedvenceimhez...

A termék leírása:

Az általános ganodermás krém egy gyorsan beszívódó bőrtápláló krém, amely, hidratáló, bőrnyugtató és revitalizáló, a bőrregenerációt támogató gyógynövény olajok felhasználásával készül, amelyek aromaterápiásan is segítik a fiatalosabb, üdébb és bársonyos bőrérzet kialakulását, akár az érzékeny bőrfelületeken is.

Nettó tömeg: 50 g

BOLEFIT natur Ganodermás Krém részletes ismertetője

A készítmény Göngyösi Sándor biogazdaságából származó pecsétviaszgombát (Ganoderma lucidum), nagy tisztaságú, gyógyszeralapanyag minőségű illóolajokat (citromolaj, levendulaolaj, szegfűszegolaj, fehérürömolaj) és hidegen sajtolt növényi olajokat, (szezámmagolaj és homoktövisolaj), valamint glicerint tartalmazó natúr kozmetikum. Apiterápiás (méhészeti) összetevőt nem tartalmaz!

A termék hatóanyagkomplexuma egy mikroemulzió, amely gyorsan és könnyen szívódik fel a bőr mélyebb rétegeit elérve. Csak növényi, bio segédanyagokat használunk a formulázáshoz.

A hatóanyag hordozó krémalap egy természetes xantán alapú, könnyen felszívódó, vízmegtartó hatású hidrogél.
A termék hatóanyagkomplexuma egy mikroemulzió, amely gyorsan és könnyen szívódik fel a bőr mélyebb rétegeit elérve. Csak növényi, bio segédanyagokat használunk a formulázáshoz.  A hatóanyag hordozó krémalap egy természetes xantán alapú, könnyen felszívódó, vízmegtartó hatású hidrogél.

 

Akik ezt vették még mit vettek

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése:

Értékelje Ön is a terméket!

Értékelés:

Név/becenév:


Értékelés: