Látogasson el webáruházunkba!

Bio Reishi & Echinacea Krém Dezodor (t0310)

Nyomtatás
Webáruház  »  Dr Ganolife Bio és Natur kozmetikumok  »  Bio Reishi & Echinacea Krém Dezodor
http://www.drganolife.hu/termek/t0310_bio_reishi_echinacea_krem_dezodor
 Bio Reishi & Echinacea Krém Dezodor
Ára:
2 988 Ft

Üde, friss és dezodorált bőrérzetet elősegítő, az izzadás mérséklését támogató krémdezodor. A Ganoderma lucidum gomba és a körömvirág kivonata elősegíti a bőrregenerációt. az E-vitaminnal és allantoinnal együtt. A teafa és az eukaliptusz, illóolaja és a m

Bio Reishi & Echinacea Krém Dezodor részletes ismertetője

* alumíniumsóktól mentes


Üde, friss és dezodorált bőrérz etet elősegítő, az izzadás mérséklését támogató krémdezodor. A Ganoderma
lucidum gomba és a körömvirág kivonata elősegíti a bőrregenerációt az E-vitaminnal és allantoinnal együtt. A teafa és az eukaliptusz, illóolaja és a mentol támogatja a higiénikus bőrállapot fenntartását. Alkalmazás: Vékony rétegben az ápolandó hónalji bőrfelületre kenjük a golyós applikátorfej segítségével. 

Alkalmazás: Vékony rétegben az ápolandó hónalji bőrfelületre kenjük a golyós applikátorfej segítségével.

Kerüljük a szembe jutását!
Gyermekektől elzárva tartandó!

ÖSSZETEVŐK/INGREDIENTS (INCI): 

AQUA, SALVIA OFFICINALIS S. EXTR.*, MENTHA AQUATICA S. EXTR.,*, HAMAMELIS VIRGINIANA L. EXTR.*, SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE,  TRIETHYL CITRATE, SODIUM CAPROYL/LAUROYL/LACTYL LACTATE, SALVIA OFFICINALIS OIL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, GLYCERIN, CETYL STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII S. BUTTER*, CALENDULA OFFICINALIS FL. EXTR.*, TOCOPHEROL, SESAMUM INDICUM S. OIL*, ALLANTOIN, COCO GLUCOSIDE, EUCALYPTUS GLOBULUS L. OIL (LIMONENE. LINALOOL)*, MENTHOL, PARFUMo, MELALEUCA ALTERNIFOLIA L-OIL (LIMONENE)*,

 

Konzerválószer: SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE, 

*= ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származik

o=természetes növényi illóolajokból.

 

Tanúsítja:  BIOKONTROLL, HU-ÖKO-01

 

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-79902/2014, NAIH-79900/2014, NAIH-79899/2014, NAIH-79901/2014.